Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РИЧАРД ХЪРКА ЗА ПОСЛЕДНО В БРАДЪРА, НО НАВЪН ГО ЧАКА НЕЩО СТРАШНО

РИЧАРД ХЪРКА ЗА ПОСЛЕДНО В БРАДЪРА, НО НАВЪН ГО ЧАКА НЕЩО СТРАШНО

Остават броени дни до края на престоя на фитнес инструктора Ричард във „ВИП Брадър“, научие Secret.bg. Това стана ясно вчера вечерта, когато бяха обявени съквартирантите, номинирани за изгонване. По никакъв начин той не може да бъде конкурент на Кулагин и Божана, защото те успяват да се забъркват в скандали.

Според зрителите, отсъствието на Ричард няма да се забележи, защото единствено яде и спи. А според съквартирантите той хърка най-тежко, което пречи на голяма част от тях да спят.

От участието му във формата стана ясно, че той има изключително високо мнение за себе си и мисли, че всички го харесват. В профила му в Инстаграм обаче е страшно. В десетки коментари под снимките му маданчанинът е сразяван до земята, като всички го съсипват с ужасни мнения и обиди.

Едно е сигурно – той е големият губещ в тазгодишния формат. Според източници на Secret.bg, Ричард е влязъл в предаването с връзки и уговорки – няма да получи и стотинка, но ще прави секс в Къщата. На такава оферта кой продуцент не би се съгласил? Именно заради това той настояваше да се поклатят с Розмари, при това толкова очевидно.

След като уж изпълни мисията и обещанието си, вече не е нужен на продукцията и в понеделник се очаква да си тръгне, за да се сблъска с реалността – как цяла България му се смее.

 

Top