Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > САШО ДИКОВ СЕ МАХНА И ОТ СЛАВИ, ЕТО КЪДЕ АКОСТИРА

САШО ДИКОВ СЕ МАХНА И ОТ СЛАВИ, ЕТО КЪДЕ АКОСТИРА

Сашо Диков ще започне свое предаване по телевизия „Евроком“. Новината разпространи лично той. Първото издание е планирано да бъде излъчено на 13 април, петък, от 20:00 до 22:00 часа. Предаването ще се казва „Евро ДикоФ“.

„Всеки политик, магистрат, всеки, който се страхува от неудобни въпроси, има от какво да се притеснява. Телевизия „Евроком“ остана единствената медия, в която може да се чуе истината, да се чуят неща, които на други места са забранени.“, заяви Диков пред колегата си в „Евроком“ Николай Колев.

Последното работно място на Диков беше телевизия BiT, но медията бе продадена в началото на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новото управление, всички предавания без новините бяха спрени. Тогава Сашо Диков напуснa, огорчен, че изявите му ще спрат, пише Факти. По време на неговото пребиваване в телевизията той стана известен с това, че единствен даваше ефир на банкера Цветан Василев.

След като си тръгна от BiT, Диков обяви, че ще работи за „Шоуто на Слави“ и дори снима в парламента материали за предаването, но по всичко личи, че подобна рубрика няма да има.

Top