Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > СКАНДАЛ СЛЕД ФИНАЛА НА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

СКАНДАЛ СЛЕД ФИНАЛА НА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година спечели менторската надпревара в шоуто за таланти „Гласът на България“. Неговото протеже Ния Петрова се окичи с победата и си тръгна с 50 бона по-богата след финала на предаването, но според слуховете победата не е съвсем честна.

Фаворитката получи като награда и авторска песен по текст и музика на Вида Пиронкова. Макар че Ния е надарена с чудесни гласови данни, зрителите не са съгласни с победата й в музикалното шоу. Феновете са категорични, че конкурентката й Виктория Динкова е по-добра певица, писа „Таблоид“.

Някои побързаха да упрекнат Поли Генова за провала и я обвиниха, че е подбрала неподходящи песни в ролята си на ментор.

Динкова грабна всички още в началото, след като сподели, че бяга от миналото си, в което системно е била пребивана от баща си. След като навършила 17 и станала самостоятелна, успяла да се измъкне от родителите си. Следствие на кошмара обаче дълго време страдала от паник атаки, а нервите й били напълно разбити.

Победителката Ния има стабилни връзки в музикантските среди. Тя е племенница на известния текстописец Александър Петров, който отлично познава Иван Лечев още преди той да стане ментор във формата.

„Ния пее наистина много добре, но Вики я превъзхожда! Шоуто за жалост остави съмненията, че има нещо нагласено!“, недоволстват в интернет форумите.

Top