Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > СЛАВИ ТРИФОНОВ СЛИЗА ОТ ЕКРАН ЗАВИНАГИ

СЛАВИ ТРИФОНОВ СЛИЗА ОТ ЕКРАН ЗАВИНАГИ

Слави Трифонов за първи път призна в собственото си шоу по бТВ, че 18 години стигат в тв ефир. По този начин той потвърди слуховете, че след изтичането на договора му с телевизията, той възнамерява да спре предаването си.

В последната година Трифонов на няколко пъти намекваше за евенуалния край на „Шоуто на Слави“. Според близки до Дългия, той признал, че иска да се отдръпне преди да е досадил на публиката и няма за какво да съжалява.

Отделно Слави има сериозни намерения да влезе в политиката още тази есен. Трифонов смятал, че е имал само хубави моменти през тези 18 години и е хубаво да си тръгне с достойнство.

В края на миналата седмица Сашо Диков пък съобщи, че се връща на екран с рубрика в „Шоуто на Слави“, пише slava.bg. В момента екипа на гологлавия водещ се подготвя за големия си концерт на 9 юни в най-голямата лондонска зала – The O2 Arena. Тя разполага с 20 000 места и е най-голямата в Европа, а около датата на Слави Трифонов концерти там готвят Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери.

Top