Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ТАЗИ ВЕЧЕР В „АДСКАТА КУХНА“ СТАВА СТРАШНО

ТАЗИ ВЕЧЕР В „АДСКАТА КУХНА“ СТАВА СТРАШНО

Тази вечер в Hell’s Kitchen финалистите ще се изправят пред сутрешна резервация, а гости ще им бъдат най-взискателната и капризна аудитория – децата. Вечерната резервация ще премине под голямо напрежение, защото участниците са наясно, че всяка грешка може да доведе до напускането им на финалната права, а в края на епизода един ще се сбогува с мечтата си за 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

Изненадите за финалистите ще започнат още със старта на днешния епизод. Те ще очакват поредното си предизвикателство от шеф Ангелов и ще го получат, но то ще бъде в пъти по-различно и сложно от обикновено.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България ще отвори врати за сутрешна резервация и ще посрещне най-взискателните гости – децата от цяла детска градина.

За своята закуска малчуганите ще могат да избират от няколко различни варианта, а шефовете ще разберат какво е чувството да приготвяш храна, докато не можеш да чуеш дори собствените си мисли от шума в салона.

Финалистът, който се справи най-добре със сутрешната резервация ще получи полет над София с малък самолет, а кой ще бъде той, предстои да разберем.

Вечерната резервация ще бъде изпълнена с голямо напрежение, защото всеки един от финалистите е наясно, че и най-малката грешка може да му коства раздяла със състезанието.

Някои от шефовете с черни куртки няма да издържат на стреса и ще допуснат поредица от грешки, но тези на един от тях ще бъдат най-големи и той ще се сбогува с мечтата си за 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов, финиширайки на 7-мо място.

Top