Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ТОВА БЕШЕ! АЛЕКСАНДРА ВЕЧЕ НЕ Е БОГДАНСКА

ТОВА БЕШЕ! АЛЕКСАНДРА ВЕЧЕ НЕ Е БОГДАНСКА

Тази вечер станахме свидетели на най-романтичния и емоционален ден в този сезон на предаването. Александра и Даниел преживяха своята незабравима приказна сватба, а положителните емоции докараха Съквартирантите до сълзи от щастие.

Вземането на най-важното решение в животите на Алекс и Дани започна с една обикновена мисия, в която те трябваше да влязат в ролите на булка и младоженец, а всички останали да помагат за подготовката на фиктивната сватба.

Завладени от емоции и приятни чувства, двамата постепенно започнаха да обмислят идеята да помолят Big Brother да се венчаят наистина, а с всеки разговор помежду си, те се чувстваха все по-сигурни в желанието си да го направят.

132443gf

След множество перипетии, с които се сблъскаха, след взимането на това важно решение, Александра и Даниел бяха по-категорични отвсякога и дори неодобрението на родителите им не ги спря.

Смях, любов, сълзи от щастие, традиционни ритуали по крадене на булката, чупене на питката, първи танц и тонове положителни емоции съпътстваха най-важния ден за Дани и Алекс, които вече са семейство Петканови.

Top