Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „ВИП БРАДЪР“ ГЛОБЕН ЗАРАДИ ВУЛГАРНИЯ ЕЗИК НА ПЛАЧКОВ

„ВИП БРАДЪР“ ГЛОБЕН ЗАРАДИ ВУЛГАРНИЯ ЕЗИК НА ПЛАЧКОВ

След поредица от предупреждения във връзка с вулгарния език, който излиза от шоуто във време, в което пред малкия екран има малолетни зрители, епизодът на „ВИП Брадър“ от вторник е предизвикал множество жалби до СЕМ.

В неработния понеделник, минути след 20 часа, в ефира на Нова телевизия от устата на актьора Веселин Плачков се изляха думите „урод, боклук, човешки екскремент, свиня долна мръсна“, без „ВИП Брадър“ да наложи цензура.

Вулгаризмите бяха по адрес на Кулагин, който по думите на актьора, „не е правилно да съществува“. Освен като обиден и неподходящ за ранния вечерен час този изказ е бил счетен и за език на омразата, както и за насаждане на хомофобски настроения, коментират служители на СЕМ.

Плачков сам изтъкна, че 2 години е бил в обувките на Апостола заради главната си роля в „Дякон Левски“,  а битката му сега била с един „посредствен педераст“, пише „Уикенд“. Във визирания епизод Плачков дори налетя на бой на гримьора, но в крайна сметка бе излъчено как останалите съквартиранти го възпират от физически сблъсък.

Top