Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ВЛАДО НИКОЛОВ СИ ТРЪГВА ОТ „ФЕРМАТА“

ВЛАДО НИКОЛОВ СИ ТРЪГВА ОТ „ФЕРМАТА“

Волейболният шампион предостави победата си на Яни, за да сбъдне мечтата си с наградата от 100 000 лева Владо Николов обяви, че си тръгва от „Фермата“ тази вечер. Минути след като победи в дуел за оцеляване в риалитито, волейболният шампион хвърли бомбата, че предоставя победата на загубилия Яни.

Селският ерген от Козлец ревна като малко дете като чу, че е възможно да продължи участието си в предаването. Преди това спортистът надви в борбата с 8:7 точки, но Яни го затрудни сериозно като го би в цели две игри. Владо обаче се оказа по-добър по история и от учителя по история и в крайна сметка излезе победител след зрелищен дуел.

Владо обясни решението си с липсата на семейството си, отсъствието от любимия отбор и с възможността в предаването да продължи истински фермер, който има нужда от 100-те хиляди лева награда.

„Имах доста тежка нощ изпълнена с размисли и страсти и се замислих за важните неща в живота. За мен те са моето семейство и волейболният клуб на „Левски“. Аз днес доброволно и като победител ще напусна „Фермата“. Семейството ми има нужда от мен, докато аз се забавлявам. И докато аз съм щастлив тук и сега повече от 20 човека ме чакат в „Левски“, за да продължим с подготовката. Яни е много стойностен човек, разликата между мене и него е, че той е фермер – неговите умения са ценни за фермата, а аз съм спортист. Аз го победих, но той е човекът, който трябва да продължи“, изповяда се Николов.

Победителят подари якето си на „Левски“ на опонента си и го мотивира с думите: „Ти си супер способeн и ако си промениш самооценката съвсем малко ще спечелиш и ще постигнеш тия 1000 кошера, които са ти целта“. Водещите заявиха, че това се случва за първи и последен път в предаването и уважават решението на Владо да си тръгне, защото знаят какво е постигнал.

Дали Яни ще остане в риалитито обаче ще се реши утре. След сълзи, бурни овации и прегръдки и близо месец след излизането си от цивилизацията, Владо Николов си тръгна с думите: „Във „Фермата“ научих, че мога да се оправям във всякакви ситуации. Бях щастлив от първата минута досега, за мен беше невероятно, неповторимо преживяване, за което ви благодаря.“

Top