Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ЗВЕЗДА ОТ „ПОД ПРИКРИТИЕ“ НАСЛЕДЯВА НИКИ КЪНЧЕВ В „СТАНИ БОГАТ“?

ЗВЕЗДА ОТ „ПОД ПРИКРИТИЕ“ НАСЛЕДЯВА НИКИ КЪНЧЕВ В „СТАНИ БОГАТ“?

Владо Пенев е потенциалният водещ на шоуто „Стани богат“, в което правилният отговор на последния 15-и въпрос може да донесе на играча награда от 200 000 лева, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

Куизът скоро ще се завърти в ефира на БНТ. В момента текат преговори между продуцента Нико Тупарев, който държи лиценза за предаването, и генералния директор на националната телевизия Коко Каменаров за преместването на формата, до момента вървял в ефира на Нова.

Цели 13 години – от 2001 до 2014-а, образователното шоу се излъчваше в ефира на Нова с несменяем водещ Ники Кънчев. Журналистът обаче се изтърка доста и сега трескаво търси негов достоен заместник. Сред най-спряганите имена е любимецът на публиката Владо Пенев.

vlado-penev

Стартът на световноизвестната игра е част от новата програмна схема на обществената телевизия, чиято цел е да се вдигне рейтингът. Каналът вече обяви и конкурс за нови предавания. След като емблематичният водещ на българския „Стани богат“ Ники Кънчев е резервиран за Нова ТВ и „Биг Брадър“, то се налага на продуцентите да търсят друго лице, което пък е свързано по някакъв начин с БНТ. На този критерий отговаря най-вече актьорът Владо Пенев, който освен че участва в няколко успешни сериала на държавната медия – например „Под прикритие“, е бил водещ и на няколко нейни предавания.

През последните няколко месеца Владо е свалил 20 килограма и вече е в топ форма за нови начинания. Други обсъждани имена като водещи са това на Александър Сано, Тончо Токмакчие, Камен Воденичаров и Драгомир Драганов (Драго Чая).

Top