Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ALEK SANDAR ГИ ПОДКАРА, ОБИКАЛЯ С КОЗУНАЦИ В НЮ ЙОРК

ALEK SANDAR ГИ ПОДКАРА, ОБИКАЛЯ С КОЗУНАЦИ В НЮ ЙОРК

Вкусен ли е българският козунак за жителите на Ню Йорк, реши да провери Alek Sandar в новата си песен и видео „Козунака“. Идеята му хрумнала миналия Великден, когато се опитал да обясни на своите приятели в САЩ, какво представлява козунакът на вкус и как се приготвя.

Видеото показва емблематичните места в Ню Йорк, където артистът черпи хората с козунак. Изключително колоритни, натурални и забавни – такива са реакциите на хората след след като опитат от „Козунака“ на Alek Sandar.

Кадрите акцентират върху хората от различни култури и страни заснети на „Тайм Скуеър“, Сохо и на други места в „Манхатън“.

За осъществяване на видеото един от проблемите е бил намирането на козунак. След доста търсене на определената бройка на молбата на Alek Sandar откликва един евреин. Собственикът на една от най-старите сладкарница в East Village поема поръчката и по традиционна българска рецепта изпълнява определената бройка.

За всеки един козунак изпълнителят плаща по 50 долара, но…“Цената си заслужаваше, защото бяха наистина вкусни и хората ги харесаха още от първата хапка“, обясни самият той.

Напоследък изпълнителят е подкарал парчетата едно след друго, явно планирайки да се наложи и на родната сцена, забелязва Secret.bg.

Top