Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АРТИ: НЯМА НАПРЕЖЕНИЕ В „ПАЙНЕР“, ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ГРУПИ

АРТИ: НЯМА НАПРЕЖЕНИЕ В „ПАЙНЕР“, ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ГРУПИ

АРТи е сред най-актуалните имена на българската музикална сцена. Звездата му изгрява преди години в „Х Фактор“, след което представя няколко самостоятелни проекта. В началото на годината подписа с „Пайнер“ и за броени седмици се превърна в едно от топ имената във фирмата. Ето какво заяви пред Secret.bg:

-АРТи, от няколко месеца си част от каталога на „Пайнер“, но феновете бързо те наредиха до топ имената. Чувстваш ли се звезда?

Благодаря много за хубавите думи! Наистина много мило! Но по никакъв начин не се смятам за звезда. Има много хляб да ям, докато получа статута “звезда” и ако трябва да съм честен, даже не знам кога идва той.(Смее се)  Наистина има доста голям интерес последните няколко месеца около името и определено го усещам, но чак звезда… не!

АРТИ И СУЗАНИТА ЗАРАДВАХА ДЕЦАТА В БУРГАС НАВРЪХ 1-ВИ ЮНИ

-Как те посрещнаха колегите ти във фирмата?

Ако трябва да съм честен – много различно. С някои колеги бяхме близки и преди. С други станахме близки след като влязох във фирмата. Трети пък въобще не отразяват моето съществуване и имам чувството, че даже не знаят за мен. Което не знам доколко е окей, при положение, че според мен всички следим развитието на музикалния бизнес, все пак всички сме в него. (Смее се) Но в България нещата явно са така – малко хора са тези, които се подкрепяме.

-Има ли напрежение между изпълнителите, както се тиражира в медиите?

Не мисля, че има напрежение! По-скоро всички са на отделни групички от по няколко човека. Точно затова се наблюдават едни и същи колаборации. Няма много изненадващи такива. Може би, затова например моята колаборация с момчетата от „Типично“ беше доста успешна. Защото е нестандартна.

АРТИ РАЗКРИ КАКВА ТРЯБВА ДА Е ЖЕНАТА ДО НЕГО

-Много бързо се превърна в тийнидол. Виждаме, че някои от по-старите изпълнители тръгнаха по твоите стъпки. Как успя да стигнеш до сърцата на децата?

Не бих казал, че някой върви по моите стъпки. Бизнесът се развива и всички трябва да взимаме участие в новостите. Ако аз съм направил нещо и на някой му е харесало, това е супер. Както и аз взимам от други артисти, което си е нормално.

-След двата самостоятелни проекта подготвяш ли дует?

Ами наскоро направих доста различен проект с момчетата от „Типично“. Всъщност засега това ми е най-успешната песен, колкото и да не го очаквах ако трябва да съм честен. Но ако имаш предвид дует с някой от фирмата – обмислям такива варианти, но засега още нищо по-конкретно не мога да ти кажа.

-Какво да очакваме от теб до края на годината?

Много музика, много позитивни и готини емоции и много любов, която ще раздам! (Смее се)

Top