Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > АЗИС, ЦЕЦА И ГАЛЕНА ПЕЯТ НА МЕГА КОНЦЕРТА НА РАДИО „ВЕСЕЛИНА“

АЗИС, ЦЕЦА И ГАЛЕНА ПЕЯТ НА МЕГА КОНЦЕРТА НА РАДИО „ВЕСЕЛИНА“

Радио „Веселина“ навършва четвърт век! Култувата музикална медия, любима на няколко поколения българи ще отпразнува юбилея си с грандиозен концерт на 22 февруари 2018 г. в зала „Арена Армеец“. На сцената ще се качат най-големите звезди на Балканите, които ще представят пъстра музикална палитра от фолклор, модерен фолк, сръбска и гръцка музика – по начина, по който радиото ги съчетава успешно в най-добрия микс от песни всеки ден вече 25 години.

В тричасовия музикален спектакъл, организиран от „Веселина“ и BOOM LIVE, ще вземат участие Берковската духова музика, Оркестър „Орфей“, Цветелина Янева, Галена, Пеги Зина, Азис и Цеца Ражнатович. Началото е от 20 часа, а билети вече се продават в мрежата на Eventim на цени от 25 до 80 лв.

Радио „Веселина“ стартира на 15 декември 1992 г. като местна радиостанция на честота 97.7 MHz в Пловдив. Основател на радиото е музикалният журналист Веселина Каналева. Това е една от първите радиостанции, които бележат началото на частното радиоразпръскване у нас. Само за няколко години прераства в национална мрежа от станции в големите градове на Южна България и столицата и се превръща в единствената национална мрежа от радиостанции, всяка от които 24 часа в денонощието излъчва самостоятелна програма, подчинена на общ формат, но пречупена през местната специфика на съответното населено място. От март 2007 г. медията присъединява към аудиторията си жителите на още осем града. Към днешна дата тя има излъчване във всеки край на страната и е първа по пазарен дял сред музикалните радиостанции.

Top