Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > БРАТЪТ НА ФИКИ НЯМАЛ ГОЛЯМ ТАЛАНТ, ОБРАБОТВАЛИ МУ ГЛАСА

БРАТЪТ НА ФИКИ НЯМАЛ ГОЛЯМ ТАЛАНТ, ОБРАБОТВАЛИ МУ ГЛАСА

Братът на Фики от няколко дни е част от редиците на „Пайнер“. Всъщност неговият договор не е директно с инж. Митко Димитров, а с композитора Николай Пашев, който се изявява като продуцент с договор към димитровградската империя, научи Secret.bg.

Именно Пашев е автор на музиката и аранжимента на дебютната песен на Емрах, която е дует с Емилия. След промоцията парчето се хареса от мнозина, не липсваха и суперлативи по адрес на таланта на малкия Стораро. Някои дори се изказаха, че той е по-талантлив от Фики.

Говори се, че всъщност Емо, както му казват близките, не е чак такъв талант. Именно Пашев се погрижил с помощта на доста ефекти да постигне това звучене. Интересен факт е, че фамилията Стораро винаги е била против роботизирането на гласовете и неведнъж скачаха срещу Галин на тази тема.

Въпреки крехката си възраст, Емрах в последните години беше яростен противник на основния конкурент на Фики. Припомняме, че преди година Secret.bg разпространи чат на дебютанта, според когото кавгата между Фикрет и Галин е заради лош поглед на добричлията. По-късно той получил мрънкане, че пеел на участия песните на колегата си. В чата се вижда как Емрах проси позитивни коментари под клиповете на брат си. Той твърди, че наградите предварително са се знаели.

СКАНДАЛНО! БРАТЪТ НА ФИКИ ПРИЗНА: ОСВИРКАХМЕ ГАЛИН (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Top