Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЧУДЕСНА НОВИНА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БОРИС ДАЛИ

ЧУДЕСНА НОВИНА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БОРИС ДАЛИ

Аз избрах” е новият самостоятелен албум на Борис Дали, поднесен като празничен подарък за неговите почитатели. “Аз избрах” е четвърти поп-фолк албум в кариерата му и пети, след фолклорния “Младо момче”, който се появи преди четири години.

Борис Дали е включил в новия диск 18 песни, създавани през последните няколко години, след излизането на предишния му поп-фолк албум “Борис Дали – 2013”, в който броят на песните също е 18. През същата 2013 година се появиха най-добрите песни на Борис Дали в поредицата “Златните хитове на Пайнер” под №21.

“Аз избрах” включва и две от прекрасните балади на Борис Дали – “Горчива самота” и дуетът с Емилия “Обичай ме”, донесъл им награда за “Баладичен хит” през 2015 година.

Най-характерното в новия албум е големия брой съвместни проекти. На първо място това са дуетите с Емилия – “Обичай ме” и “Някой богат”. С “Ще си моя” Борис Дали въведе македонската звезда Елена Велевска в музикална компания “Пайнер”. В сътрудничество с Цветелина Янева той записа “Ламята”.

Вашият коментар

Top