Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЕТО КАКВО ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА НЯМА ДА НАПРАВИ НИКОГА

ЕТО КАКВО ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА НЯМА ДА НАПРАВИ НИКОГА

Теди Александрова разкри какво не би допуснала да се случи никога. „Не бих дала някой друг да ми напише текст на песен, не ми звучи реално дори“, сподели тя в тв интервю, видя Secret.bg.

Певицата е сменила композитора, с когото работеше дълги години – Боби Павлов. „Дойде време за промяна, смятам, че добре се получават новите проекти. За текстовете е друго. Вече осем години не съм дала на някой друг да ми напише нещо и няма и да дам. Тук-там някой нещо да помогне, да подшушне с дума или израз, да. Но цялостно да се доверя на някого, е нещо неестествено за мен, защото не можеш да го почувстваш по същия начин. Още повече при мен текстът идва с мелодията и няма как да изпея чужди думи и то да е с чувство.“, категорична е тя.

Изпълнителката вече има няколко готови песни. Съвсем скоро ще пусне един проект от композитора Светльо Къслев, който е много различен. “Не бягам от себе си и от своя стил, но в сравнение с нещата, които се пускат напоследък, мисля, че няма такова парче. Ама да не го хваля, нека хората да кажат какво мислят като излезе, защото аз го правя за тях. Бийтът е супер откачен и енергичен. Звучи много модерно, западно, не ми звучи българско”, казва още Теди.

ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ПУСНА ГЮБЕКА НА СЕЗОНА

Top