Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЕТО КОЙ ПОДТИКНА БЪЛГАРСКИЯ КЕН ИЛИЯН ИЛИЕВ КЪМ МУЗИКАТА

ЕТО КОЙ ПОДТИКНА БЪЛГАРСКИЯ КЕН ИЛИЯН ИЛИЕВ КЪМ МУЗИКАТА

Актьорът и модел Илиян Илиев, познат като българския Кен пропя. Преди дни промотира дебютната си песен „Comics“.

„Много хора си мислят, че съм решиш да пея от днес за утре, но истината е, че от самото ми раждане това е нещото, което чакаше да събера смелост и да го направя. Моята много близка приятелка Диона няколко пъти ми подхвърли като идея, че мога да го направя и един ден просто и звъннах и и казах. Тя е човек, който много ме мотивира“, споделя Илиян пред Secret.bg.

„Когато реших, че ще се захвана сериозно с правенето на песен знаех с кой екип искам да работя. За моя огромна радост всички приеха идеята ми много присърце и дадоха всичко от себе си! Музиката и аранжиментът са дело на Андро, който също ми в много близък приятел. Текстът отново е негово дело, но този път в тандем с Диона, която ме познава безкрайно добре и много лесно намери точните думи“, допълва Илиев.

Режисьор на лентата е Йордан Петков, а в клипа е снимал свои приятелки. „Сред красавиците в клипа освен прекрасната Диона са и топ моделът Даниела Арнаут, която покорява клубовете като Dj Disco Manga, плеймейтката Гергана Стаменова също внесе красота и сексапил във видеото. Като цяло снимах едни от най-красивите момичета около мен“, разкрива пропелият актьор. Изненадващо е, че Илиян се превръща в първият мъж, за когото дизайнерката Мегз прави дрехи.

„Много пъти съм споделял, че от 4-годишен мечтая да стана театрален актьор, но никога не съм споделял, че горе-долу от тогава мечтая и за музикалната сцена, но винаги съм подтискал тази моя мечта, но най-накрая се осмелих да покажа и това мое умение. Като мога да кажа, че от днешна гледна точка приемам музикалната сцена повече като актьорска задача“, казва още Илиян пред Secret.bg. И допълва, че има много идеи за бъдещи проекти, но на този етап е рано за решения.

Top