Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЕТО КОЛКО СТАРА СЕ ОКАЗА ШУШАНА

ЕТО КОЛКО СТАРА СЕ ОКАЗА ШУШАНА

Независимо дали сте фенове на лекия жанр или не, Шушана със сигурност е име, което често чувате напоследък. Не, не става въпрос за главната героиня от филма на Куентин Тарантино „Гадни копилета“, а за песен на попфолк певеца Наско Ментата. Макар че изпълнителят на шлагера „Елена, Елена“ не цели да създаде пародия като Константин Трендафилов, името на лирическата героиня от баладата му мигновено стана най-често използваното в социалните мрежи.

Във Фейсбук се появиха групи, вицове, статуси и изобщо всяка възможна опция бе използвана за да се изтъкне любовта към Шушана или призив за намирането й. „Шушана е сама, защото това е прякорът на Мис България 2017“, „Шушана е като Чък Норис – не умира“ и „На Шушана лампата била енергоспестяваща. Имала сили за още една вечер“, са само част от най-често споделяните шеги по адрес на песента.

Оригиналът всъщност датира от 1975 година, когато в Сърбия се изпълнява от различни певци, а днес тази съдба сполетя и България. В YouTube се родиха множество кавър версии, като с такива се разписаха и колегите на Наско Ментата – Преслава, Азис и Бони, пише hotnews.bg. Хитът успя да влезе и в новинарските емисии, след като стана ясно, че варненско училище пуска „Шушана“ на учениците по време на голямото междучасие. На връх Никулден 6 ти декември Наско Ментата гостува на живо в Biad premium club и се очаква да бъде голям фурор.

 

Top