Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЕТО ЗАЩО ОРХАН МУРАД ИЗПЯ ГНУСОТИИТЕ ЗА ПОПОВЕТЕ

ЕТО ЗАЩО ОРХАН МУРАД ИЗПЯ ГНУСОТИИТЕ ЗА ПОПОВЕТЕ

Агенцията за закрила на детето за втори път проверява родителите на Сузанита. 15-годишната осмокласничка скандализира за пореден път с дуетното си парче с фолк певеца Ангел. В него щерката на баладичния изпълнител Орхан Мурад пуши трева, а най-шокиращата сцена е как Сузанита му прави орална любов.

От Агенцията направили проверка дали малолетната девойка ходи по участия в нощните клубове с придружител. Мурад обаче не намирал нищо скандално в клипа, тъй като дъщеря му показвала живота такъв, какъвто е.

„Сузи само имитира секс и пушене на марихуана“, оправдава я татко й. Самият той наскоро хвърли в потрес феновете си с новата песен „Де, бре, де“, която бъка от цинизми.

В нея изпълнителят на хита „Хиляди слънца“ възпя секса с девственици, сводници и калугери, пише „Уикенд“. Орган обаче оправда вулгарните думи в песента и заяви, че нарочно е записал такова парче, за да шокира и алармира за бездуховността в страната.

Гадостите били своеобразен протест срещу ненормалността в държавата. „На хубавите песни и балади никой не обръща внимание, даже отказват да ги пускат. И в знак на протест избрах нещо вулгарно – и ето, всички пишат и говорят за песента. Ето това е моят отговор на случващото се у нас и на лицемерието на медиите“, отсече певецът.

Top