Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ГАЛЕНА СТАНА ШЕФКА НА ТОНИ СТОРАРО

ГАЛЕНА СТАНА ШЕФКА НА ТОНИ СТОРАРО

Нова звездна колаборация радва меломаните. Тони Стораро пусна в официалния си канал в „You Tube“ дует с Галена със заглавие „Шефката“. Имам шефка за милиони, най-добрата на земята. Аз за нейната усмивка бачкам здраво без почивка“, пее Човека Глас.

„Щом съм шефката любима, работи – за мен да има, пара на тебе не ти трябва, а мене скъпото ме радва“, отговаря му певица номер едно в попфолка.

Така, по закачлив начин, двамата иронизират една често срещана ситуация в нашата действителност, която обаче не е характерна за тема на песен.

„Шефката“ е кавър на хит на албанския композитор и изпълнител Флори Мумайези. Първоначално Фики харесва парчето и се обажда на Флори да го помоли да му даде правата да го направи на български език заедно със своя баща. Но после решава да заложи на песен за абитуриентите и пуска „Брой до 12“, като оставя тази на Тони.

„Много добра музика. Харесвам както варианта на Флори, така и на „Fantasy Bаnd“, които също взеха правата и я направиха на албански език отново. За българския аз смених около 20 текста, докато подготвях песента. Текстопистката Петя Радева ми предложи доста интересни неща, тя има супер идеи, но не знам защо, аз се колебаех, не ги усещах за тази мелодия.

Един ден се видяхме с Галена и й споделих какво подготвям. Тя ми каза, че й тя харесва музиката и тогава аз я поканих да я направим заедно. Сега вече ми трябваше съвсем различна тематика. Винаги съм виждал Галена като шефка – тя знае какво иска и действа с твърда ръка. Мариета Ангелова ни написа текста, а страхотният аранжимент е дело на Даниел Ганев. Надяваме се да стане летен хит, защото сингълът носи този заряд. Вече е почти средата на сезона и нямаше време да снимаме клип, но аз никога не съм залагал на това, моите песни стават хитове в дискотеките, където се забавляваме с хората“, сподели Стораро.

„Аз супер много се зарадвах на поканата на Тони, защото тази песен наистина ми е много любима. Дори, записвайки в студиото, пратих клипче на Флори, който супер се изкефи, защото това е още едно доказателство, че песента му е голям хит и предвиди и в България да стане такъв“, допълва Галена.

Източник: Пик

Top