Вие сте тук
Начало > Дъно > ГРАЧЕЩИЯТ ЖОРО НАМЕРИ ЦАКАТА, ЕТО КАКВА Е СХЕМАТА МУ

ГРАЧЕЩИЯТ ЖОРО НАМЕРИ ЦАКАТА, ЕТО КАКВА Е СХЕМАТА МУ

Певецът с неизявен талант Жоро е намерил цаката как да пробие на родната музикална сцена, дочу Secret.bg. Така нареченият изпълнител, който инвестира десетки хиляди левове в проекти, а резултатът е самоубийствен, осъзна, че сам няма как да пожъне успех.

Неотдавна Жоро промотира песен, която е съвместна с рапърката Диона. Същата от вчера вечерта обитава къщата на „ВИП Брадър“. Тогава видеото успя да събере доста гледания, благодарение на детската фен база на Денислава, както е истинското й име.

Радостен от успеха, за който Жоро няма никакво участие, е тръгнал от къща на къща, за да намери поредната си жертва, която да го изстреля в милионите гледания. Все пак е нацелил отворена врата – тази на скандалната изпълнителка Котенцето.

Всъщност схемата е печеливша за двете страни. Певецът е успял да се уреди с чуждестранни спонсори, които да инвестират в скъпи проекти, но очакват насреща резултати. След като не успя да покаже такива с първите проекти, той завъртя играта.

Мацките също печелят, тъй като те не се бръкват дори и със стотинка, а отдават единствено гласа, визията и най-вече името си на проекта. Хитро, а?

ДИОНА СЕ ДАВИ В „ПОДВОДНИЦАТА“НА ЖОРО

Top