Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ИСПАНЕЦ УХАЖВАЛ ФИКИ, ЕТО КАКВО МУ ПРЕДЛОЖИЛ

ИСПАНЕЦ УХАЖВАЛ ФИКИ, ЕТО КАКВО МУ ПРЕДЛОЖИЛ

След вълната от шеги, породени от произношението на Фики в английското му парче Is This Love, синът на попфолк идола Тони Стораро подготвя нов проект на чужд език. Въпреки критиките, че въпросът, който на български означава „това любов ли е“, звучи по-скоро като интересното име Издислав, младият изпълнител е категоричен, че музикалните спецове зад граница са оценили таланта му, научи Secret.bg.

Испански продуцент дори го привлякъл и за съвместна песен, подробности за която обаче все още се пазят в тайна. „Той ми каза, че ако съм бил пуснал Is This Love там, тя е щяла да стане хит със сигурност. В крайна сметка си стиснахме ръцете да работим заедно“ отбелязва Стораро-младши.

ПАТЕТО НА ФИКИ РАЗОЧАРОВА ФЕНОВЕТЕ ОТНОВО

Междувременно Фики вече работи и за наследник от любимата си Гюлджан. Двамата ще преминат под венчилото на 18 октомври, а кума на сватбата ще бъде колежката на певеца Галена. Въпреки че церемонията тепърва предстои обаче изпълнителят на „Ако искаш“ вече крои планове за голямо семейство с много деца, първото от които се надява да е момче.

Top