Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЛОША НОВИНА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ДЕСИ СЛАВА

ЛОША НОВИНА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ДЕСИ СЛАВА

Бременна и щастлива, фолкпевицата Деси Слава слиза от сцената! Новината съобщиха върлите фенове на певицата, с които тя поддържа постоянна връзка. Разочарованите почитатели на Деси ще се радват на любимката си до края на месеца, след което звездата се оттегля за неопределен период от време.

Седмици преди почивката си певицата е увеличила двойно участията си, за да навакса. Деси Слава пътува и работи повече, за да задели някой лев за предстоящото голямо събитие.

За никого вече не е тайна, че фолкпевицата е в очакване на второто си дете. Блондинката не може да скрие хубавата новина. Певицата все още не е говорила открито за бременността си. Не е ясно в кой месец точно е фолкфурията. Според слуховете Деси е влязла в петия. Поради напредването на бременността лекарите са препоръчали повече почивка на блондинката, пише „България днес“. Кръшните танци по дискотеките и безсънието не са препоръчителни за бременна жена.

Въпреки че изглежда добре за възрастта си, Деси не е първа младост за раждане на второ дете, което още повече налага постоянна почивка. Певицата е на 38 години, а само преди дни големият й син Майки отпразнува 16-годишнината си.

Бебето, което изпълнителката очаква, е плод на любовта й с младия и талантлив боксьор Благой Найденов. Те са заедно от около две години и изглежда, че разликата във възрастта не им пречи – спортистът е едва на 20 години, или с 18 по-млад от майката на бъдещото му отроче…

Top