Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЛЮСИ ИЛАРИОНОВ И АРТИ ВЪЗРАЖДАТ ТУРНЕТО НА „ПАЙНЕР“

ЛЮСИ ИЛАРИОНОВ И АРТИ ВЪЗРАЖДАТ ТУРНЕТО НА „ПАЙНЕР“

В последните години „Пайнер“ търпи серия тежки поражения. Компанията приключи традиционните си турнета, на които хиляди непълнолетни фенове можеше да се докоснат за първи път до своите идоли. След това концертите им бяха изместени от НДК, а година по-късно се премахнаха годишните награди.

След като империята загуби голяма част от своята идентичност, меломаните са жадни за концертни изяви, на които да видят на живо някои от популярните имена на родната музикална сцена.

Именно затова режисьорът Люси Иларионов запретна ръкави и спретна музикално турне в Северна България – „Турнетооо“. Прави впечатление, че другият организатор е не друг, а любимецът на Митко Пайнера – новият тийнидол АРТи, който демонстрира близост с шефа си.

„Турнетооо“ ще премине през 15 града в Северна България. Между 10 и 24 септември арена на концертите ще бъдат Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Севлиево, Горна Оряховица, Търговище, Разград, Шумен, Добрич, Силистра, Русе, Свищов и Козлодуй.

На сцената освен АРТи ще видим и някои от топ имената, но не в чалгата, а в поп музиката. Сред тях е половинката на Иларионов – Ани Хоанг. Пред феновете ще пеят още Ice Team ft. Martinna, Невена Пейкова, Choko и Tometo и група „Ви Ес Денс“. Люси и Атанас Михайлов ще бъдат водещи.

5555653

Top