Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИТКО ПАЙНЕРА: АНДРЕА Е С БОЛНО ВЪОБРАЖЕНИЕ

МИТКО ПАЙНЕРА: АНДРЕА Е С БОЛНО ВЪОБРАЖЕНИЕ

Шефът на музикалната империя „Пайнер“ Митко Димитров коментира обвиненията на Андреа. „За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“, категоричен е Димитров.

„Пайнер“ отпразнува 28 години на българския пазар. В интервю за „Шоу“ той споделя, че е много радостен, че във фирмата има хора, с които работят заедно от самото й възникване, та чак до сега. „Винаги сме инвестирали в постоянство и перспектива, в техника и база, която да работи за нас години напред. Ръководим се от прозорливостта на бизнеса преди да инвестираме. Имали сме късмет да получаваме правилното в точния момент“, разкрива Митко Пайнера.

Той коментира и някои от големите имена в чалгата. За Деси Слава добавя, че е опитала да прави кариера къде ли не след „Пайнер“ и в чужбина, и със собствена телевизия у нас, но не е успяла да се реализира самостоятелно и се е завърнала с подвита опашка отново във фирмата. Колкото до Рени – тя не се е върнала, но и фирмата не я е искала обратно.

За Камелия заключи: „Тя има едно предимство пред много други изпълнители – умее да си прави участията, да е атрактивна през цялото време. Много други не го правят, разчитат само на рекламата, която фирмата прави. Мислят, че тя е достатъчна за участия, а не е“. За Ивана и Глория, Митко Димитров не е много словоохотлив. Намеква само, че винаги е имал спорове с изпълнителите за типа песни, които трябва да изпълняват.

„Те имат усет, разбират детайлите, но аз пък умея правилно да определям емоционалната същност на съответното парче, без да съм музикант. Те невинаги са съгласни с моето мнение“. Липсата на участия на Райна, според Митко са следствие от представянето по време на участия и самите хитове.

Top