Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > МИТКО ПАЙНЕРА ПОМИРЯВА ГАЛИН И ФИКИ

МИТКО ПАЙНЕРА ПОМИРЯВА ГАЛИН И ФИКИ

Темата за конфликта между някогашните приятелки Преслава и Галена отново бе актуализирана. Повод да се заговори отново за отношенията им даде шефът на „Пайнер“. При последната си медийна изява инж. Митко Димитров намекна идеята си как двете мегазвезди да заровят веднъж завинаги томахавките и да покажат на феновете си, че няма вражда помежду им.

„Конфликт е силно казано“, сподели шефът на „Пайнер“ относно отношенията между Преслава и Галена. Той заяви, че във фолк гиганта винаги са се окуражавали уважението и разбирателството между изпълнителите.

„Явно ще се появят още слухове, поне докато не издадем тяхна дуетна песен. Желая изпълнителите във фирмата да са в добри отношения и когато се срещнат по участия или в гримьорните по време на концерт, да има усмивки и прегръдки“, казва той.

От доста време се говори и за вражда между Фики и Галин, макар двамата да не са си разменяли язвителни коментари. Шефът им поясни, че двамата са в различни стилове и нямало никакво основание да възниква каквото и да е напрежение, но е очевидно почитателите на единия и другия „обичат да пресоляват гозбата“.

Митко Пайнера подчертава, че винаги се е стремял да заема неутрална позиция във вражди и интриги между изпълнителите в компанията, пише „Уикенд“. „Опитвам се спокойно да обясня, че няма полза от дрязги и конфликти, защото това пречи на работата ни“, отсича той.

Top