Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > Балканска музика > ПРИВЪРШВАТ БИЛЕТИТЕ ЗА ЦЕЦА

ПРИВЪРШВАТ БИЛЕТИТЕ ЗА ЦЕЦА

Кралицата на балканската музика Цеца подготвя уникален концерт за българските си фенове. Родните любителите на Юго музиката ще могат да се насладят на кралицата в „Арена Армеец“ на 17 март.

Билетите за концерта бяха пуснати в началото на декември и вече почти не са останали. Всеки закупил билетче за концерта, ще получи новия албум на Цеца с автограф от певицата.

Най-евтиният пропуск е 25 лева и вече е изчерпан. Най-скъпият е 60, а от него са останали по-малко от 300 бройки. Така че, дерзайте докато все още има билети. Очаква се билетите на черната борса да скочат до 300 лв.

Кристиян Кръстева
Кристиян Кръстева е родена през 1991 г. в Русе. Първите си стъпки в журналистиката прави в Радио Видин към БНР. След това работи известно време във видинската телевизия Фанти-Г. От декември 2012 година е репортер и кореспондент на интернет списание – Spisanie.to. От 2014 г. работи в телевизия Евроком. На 8 март 2015 г. дебютира като водеща на предаването Ултраспорт. Освен това коментира двубоите от Бразилското футболно първенство.
https://www.facebook.com/kitty.krasteva
Top