Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > УЖАС! ОКРАДОХА МИШО ШАМАРА. ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ ЛИ КОНЦЕРТЪТ?

УЖАС! ОКРАДОХА МИШО ШАМАРА. ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ ЛИ КОНЦЕРТЪТ?

Мениджър окраде Мишо Шамара и провали дългоочаквания концерт – бенефис, който подготвяше варненският рапър.

„Аз не зная дали изобщо ще направя концерта, защото времето ме притиска. Второ, турнето мина прекрасно. Публиката беше страхотна. С хората, с които работя, сме страшен екип, но откъм организацията – мениджърът ми открадна парите и избяга, някакви други хора са ми направили още мизерии. Всеки ден срещах нелогични неща, мръсотия навсякъде… Въобще нямам намерения повече да се връщам в България, казвам го сериозно“, призна пред „Телеграф“ Шамара.

Той е категоричен, че турнето с „Гумени глави“ е достоен завършек на кариерата му и няма намерение да организира планираното за пролетта събитие. Мишо споделя, че новият рап звучи като румънска чалга.

„Дойдох тук и изведнъж видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, отколкото песните на онези, които парадират, че правят рап. Последната песен на 100 Кила е страшен кючек. Изключително много съжалявам, че мои наследници, които съм ги учил да правят музика, заради това, че нямат контакт с мен, правят кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат песен с Цеца. Няма лошо в кючеците, да напишат, че са такива изпълнители, защото иначе излагат всички останали в бранша“, отсече рапърът и добави, че Димчо е от малкото изпълнители в сферата, които наистина са читави и наблягат на уличното звучене.

Top