Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ПРИЯТЕЛЯТ НА НИКОЛЕТА ЖОРО ЧУПИ РЕКОРДИ ЗА НАЙ-СЛАБА ПРЕМИЕРА

ПРИЯТЕЛЯТ НА НИКОЛЕТА ЖОРО ЧУПИ РЕКОРДИ ЗА НАЙ-СЛАБА ПРЕМИЕРА

Приятелчето на Николета Лозанова Жоро, който се опитва да стане поп изпълнител, претърпя пореден удар. Преди почти седмица той промотира новия си проект – „Високо напрежение“. За повече от пет дни проектът му е гледан едва 3000 пъти, видя Secret.bg.

Песента беше посрещната предимно с негативни коментари: „Хубаво всичко ама пееш все едно ти е запушен носа …. иначе всичко е яко и не може да избягаш от чалгата yсеща се“, „За пръв път желанието ми да умра нарасна толкова бързо. Като наближих първата минута от тази ария на Бетовен без да искам посегнах към ножа и спрях това пеене на цвилещ кон. Ценете си живота хора! Внимавайте до къде слушате.“, гласят някои от коментарите под проекта.

Все пак режисьорът Станислав Христов и авторът на музиката Dexter получиха заслужени адмирации от меломаните. „Всичко, до което се е докоснал Жоро е съсипало проекта – изпяването и текста му са тотал щета“, категорични са феновете.

Броят на гледанията му е истински феномен, тъй като той и Николета доста шумно рекламираха проекта, а Жоро е изпратил линк към него до всичките си приятели в социалните мрежи.

132443gf

 

Top