Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > РУТ КОЛЕВА ОБЯВИ ВАЖНА НОВИНА

РУТ КОЛЕВА ОБЯВИ ВАЖНА НОВИНА

Комбинация от музика, визуални изкуства и драматизъм – това ще представлява концертът, с който Рут Колева ще представи новия си албум „Confidece. Truth“ в зала „България“ на 16 ноември.

Поразяващата уста на родния поп вече реперита с колегите си Иво Папазов-Ибряма, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев, рапърът Жлъч и музиканти от Софийската филхармония. Гърба й на сцената ще пази и нейният лайв бенд – Филип Александров (клавишни), Богомил Енчев (ударни), Александър Славчев (китара), Светослав Неделчев-Козмо (бас), Волен Милчев (беквокали), Зорница Славова (беквокали), Арнау Фарас (саксофон), Божидар Василев (тромбон) и Георги Стойков (тромпет).
Това ще бъде второто шоу, което Колева прави в зала „България“, след големия успех на разпродаденото й представление през 2015 г.

Ден след концерта другата седмица пък феновете ще могат да се сдобият и с новия албум на Рут. В няколко интервюта превицата сподели, че това е най-смисленият проект, по който е работила досега. „Confidence. Truth“ съдържа 10 авторски песни. Албумът беше записан в началото на годината в легендарните музикални студиа на „RedBull“ в Лос Анджелис, пише „Монитор“.

Top