Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > СЪРБИ ВЗЕХА ТОТАЛЕН ХИТ НА КАМЕЛИЯ

СЪРБИ ВЗЕХА ТОТАЛЕН ХИТ НА КАМЕЛИЯ

Сърби взеха един от най-големите хитове на Камелия почти 20 години след създаването му. В новия си филм „Южен вятър” режисьорът Милош Абрамович решава да вкара и един от най-големите хитове на 90-те в проекта си–“Луда по тебе“.

Идеята на филма е да разкрие жестоката действителност в един трилър. А в лентата включва и един от големите хитове на Камелия.

Песента се изпълнява от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, защото ѝ напомня за приятни моменти от детството.

Камелия от своя страна е силно изненадана от интереса към нейния ретро хит. „Това си е прецедент. Разбрах, че в момента пускат и в големите белградски дискотеки „Луда по тебе”. 20 години след като съм я записала тя звучи на български в техния ефир. Изненадана съм как в Сърбия, Хърватия, Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина влиза в техните най-популярни клипове в ЮТУБ ”, коментира Камелия, пише „Телеграф”.

Въпреки това певицата не планира да обновява култовото парче, защото според нея то звучи добре в този си вариант. „Каквото и да направя като нова версия, ще бъде далеч от това, което се е харесало. Не съм мислила в такава посока, защото и за мен бе изненадващо всичко това”, споделя Камелия.

В интернет са публикувани още стотици клипове на песента на певицата, като всеки ден излизат нови и нови интерпретации на песента й. Междувременно стана ясно, че песента не е единствената българска следа във филма. В него участват още актьорите Христо Шопов и Ивайло Захариев, който нашумя с ролята си на Мартин в сериала „Под прикритие”.

Top