Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ТОВА Е МЪЖЪТ, ОТ КОГОТО НАСТРЪХВА АЗИС

ТОВА Е МЪЖЪТ, ОТ КОГОТО НАСТРЪХВА АЗИС

„Настръхвам целият, като слушам Меди! Той е уникален!“, обяви Азис по адрес на най-новото попъление в чалга средите – Меди Гогов. Младият мъж е едва 23-годишен, но има амбицията да стане популярен поне наполовината на своя колега Васко.

Гогов е родом от Сандански, завършил е музикално училище. Съвсем скоро се завъртя и дебютната му песен „Хулиганка“, с която стана разпознаваем в родните чалгасарници. Интересното е, че още преди 2 години Азис пророкува светло бъдеще и слава за прохождащия певец.

„Меди е мой брат и колега. Искам да записва музика, за да ни радва с прекрасния си глас. Няма равен!“, ласкае го костинбродският певец, който рядко си позволява да прави чак такива четки и комплименти на конкурентни изпълнители.

„Истината е, че съвсем наскоро прослушах попфолк. Фен съм на Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк, обожавам поп музика. Мисля след „Хулиганка“ да експериментирам и в друг стил музика, за да видя дали ще ми се получи“, разказа пред „България Днес“ Меди.

Мускулестият изпълнител освен с летящ старт на сцената може да се похвали и с вълнуваща интимна връзка с някогашната Мис Силикон Гергана Райчевска. В момента изкусителката е на корицата на най-популярното мъжко списание, където демонстрира пищните си форми. Райчевска е с няколко години по-голяма от него, но това не им пречи да се радват на любовта си.

„Имам разкошно гадже, тя е прекрасен човек и горещо маце, чувстваме се супер. И Гери, и аз имаме своите фенове, но не се ревнуваме, защото си имаме доверие“, откровен е Гогов.

И ТАЗ ДОБРА! АЗИС МУА КАЛОРИЧНИ БОМБИ (СНИМКА)

Top