Вие сте тук
Начало > Новини > Музика > ЗООПАРКЪТ НА АНЕЛИЯ КОНКУРИРА ТАКСИМЕТРОВ БРОЯЧ

ЗООПАРКЪТ НА АНЕЛИЯ КОНКУРИРА ТАКСИМЕТРОВ БРОЯЧ

„Зоопарк“ на Анелия генерира 4 милиона прегледа в световната мрежа за видеообмен само 15 дни след официалната си премиера. В канала на “Планета“ в YouTube статистиката за изминалия месец показва, че песента на фолк фурията е най-силната премиера, предизвикала огромен интерес сред потребителите.

Парчето е и сред най-харесваните и коментирани заглавия. Сингълът вече може да бъде открит и в най-популярните стрийминг платформи в света – iTunes, Deezer и Spotify.

. Видеоклипът към „Зоопарк“ се появи в ефира на “Планета“ само ден преди концерта-промоцията на новия албум на изпълнителката. В него са събрани най-добрите 15 мелодии на звездата, записани през последните години. Дуетни партньори на певицата в него са Галин, Миро, Илиян, Kyriacos Georgiou.

В албума е включена още песента “Колеги”, която e трио с Илиян и DJ Живко Микс, както и “Моят мъж”, съвместен проект с оркестър “Кристали”. Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия засне ексклузивна фотос сесия с Теди Грозданов. Кадрите, които са подбрани, са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща.

Top