Вие сте тук
Начало > Новини > Спорт > БОБИ ШЛЯПАЛ СЕРВИТЬОРКИТЕ НА СИНА СИ

БОБИ ШЛЯПАЛ СЕРВИТЬОРКИТЕ НА СИНА СИ

Футболен бос №1 Борислав Михайлов е превърнал новата тренировъчна база на националния отбор в място за тайни удоволствия. Шефът на БФС го ударил на алкохолни запои и забежки в ресторанта на спортния комплекс в „Бояна“. Бобката пощипвал с два пръста не само чашката, но и засуканите сервитьорки в заведението, шушукат из футболните среди. Понякога и под носа на своя синковец Ники Михайлов, който се явява съдържател на ресторанта.

Откакто бе открита футболната база преди около година, Боби Михайлов и по-значимите фигури от Съюза напуснаха старата централа в центъра на София и се ширят из офисите на луксозния комплекс.

Това лято пък Ники Михайлов отвори лачения ресторант, в който нашите ритнитопковци от националния отбор се хранят по време на подготвителни лагери.

Оказва се, че бившият врата постоянно киснел там, обикновено с чашка в ръка. Според очевидци той започвал деня си н с кафе, а с чаша уиски, пише „Уикенд“. На обяд загрявал с бяло вино, а след това преминавал на концентрат.

За първия ни човек във футбола отдавна се знае, че обича да си сръбва. Това не е чак толкова необичайно, в същата дисциплина много силен беше и предшественикът му Иван Славков – Батето. В последните години Бобката съвсем взел да прекалява, вайкат се от обкръжението му.

Top