Вие сте тук
Начало > Новини > Спорт > БОЖИНКАТА МАМИЛ 8 МЕСЕЦА ДЪРТОТО КОТЕ, ЗА ДА МУ ВЪРЖЕ

БОЖИНКАТА МАМИЛ 8 МЕСЕЦА ДЪРТОТО КОТЕ, ЗА ДА МУ ВЪРЖЕ

Цели 8 месеца плейбоят Валери Божинов е навивал любимата си Биляна Дол за среща. Безработният в момента ритнитопковец сподели, че толкова време му е отнело да свали 11 години по-възрастната сръбкиня, която стана пословична у нас като Дъртото коте.

Оказа се, че Валерко вижда настоящото си гадже в ресторант в Белград по времето, когато риташе за „Партизан“. От техен общ приятел се докопва до телефонния й номер и започва атака със съобщения.

Вместо на среща, първо я кани на стадиона, да го гледа на мач. За него карък следва тежка секира: „Не мога да се видя с теб, имам си приятел. Не е удобно“, отрязала го бившата съпруга на немския футболист Томас Дол.

Божинов не се отказал и цели осем месец упорствал за среща и накрая сръбкинята го нарочила за голям досадник, пише „Уикенд“. Все пак идва момент, в който тя се разделя с половинката си и решава да се види с нашенеца, въпреки че е дочула славата му на женкар.

В крайна сметка двамата се срещат и флиртът скоро им прераства във връзка, която върви и до днес. „След престоя му в „Партизан“ Биляна последва нашия чак в Китай, а после и за кратко в Швейцария, преди да се върнат отново в Белград.

Top