Вие сте тук
Начало > Новини > Спорт > ДЪЛГОКРАКА ВОЛЕЙБОЛИСТКА ОСТАНА САМО ПО СВИРКА

ДЪЛГОКРАКА ВОЛЕЙБОЛИСТКА ОСТАНА САМО ПО СВИРКА

Волейболната националка Елица Баракова се разхвърля за рекламна фотосесия. Дългокраката хубавица се снима само по свирка за марка съдийски дрехи и аксесоари и натопорчи масата спортни запалянковци, видя Secret.bg.

Оказва се, че 20-годишната девойка от Казанлък вече има тапия за волейболен рефер. На Елица, която в момента е състезателка на „Берое“, не й е за пръв път да застава пред обектива, както се вижда от многото и еротични снимки в социалните мрежи.

В спортните среди се говори, че е сред фаворитките за спечелването на тазгодишния конкурс „Мис волейбол“ 2017. Миналата година тя попадна в тройката на най-големите хубавици, като за №1 бе коронована знойната ямболийка Нася Димитрова.

Нищо чудно с тази изкусителна фотосесия Баракова да дръпне с едни гърди напред в предстоящото съревнование за най-красива волейболистка, пише седмичник. Освен като манекенка Елица се изявява силно и в спорта. През септември тази година тя бе част от женския национален отбор до 23 години, който стана трети на световното първенство в Словения.

Top