Вие сте тук
Начало > Новини > Спорт > КОБРАТА: НЕ СЪМ ЛИГЛЬО, С ДЖОШУА ПАК ЩЕ НИ СЕ ПРЕСЕКАТ ПЪТИЩАТА

КОБРАТА: НЕ СЪМ ЛИГЛЬО, С ДЖОШУА ПАК ЩЕ НИ СЕ ПРЕСЕКАТ ПЪТИЩАТА

Кубрат Пулев взриви с ново изявление в социалните мрежи. Повод за него се оказаха различните мнения и спекулации след като от екипа му обявиха, че се отказва от мача с Антъни Джошуа, а причината е тежка контузия.

Ето какво сподели днес Кобрата със своите последователи:

В последните дни чух и прочетох критики по свой адрес, включително и от Антъни Джошуа. Едва ли не, че контузията ми е дреболия и че отказването ми от битката за световната титла в Кардиф е моя прищявка.

Всяка контузия е абсолютно различна и не може да се сравнява, още повече с контузията на друг човек. Никога не съм бил лигльо. Даже напротив. Смятам, че държа много на болка и със сигурност повече пъти от Джошуа съм играл с най-различни контузии и здравословни проблеми.

За мача срещу Кевин Джонсън тренирах през цялото време с болезнена контузия на петата, която ми беше ограничила движенията, но не съм и гъкнал.

Срещу Дерек Чисора, в седмицата преди мача, бях зле, с висока температура, но не отложихме двубоя, въпреки, че 4 дни преди да изляза на ринга, треньорът ме попита, дали не искам да го отложим.
Казах: “Абсурд, ще се справя!”

Травмата в момента не ми позволява да се подготвя пълноценно, камо ли да стъпя на ринга по този начин. Това е контузия, която може да доведе до много сериозни усложнения.

Разбирам, че всеки иска да му е лесно, но аз няма да предоставя тази възможност.

Напротив!

Знам, че рано или късно, пътищата ни ще се пресекат отново и тогава ще бъда здрав и добре подготвен и ще изляза, за да побеждавам!

НЯМА ДА ИМА МАЧ МЕЖДУ КОБРАТА И АНТЪНИ ДЖОШУА

Top