Вие сте тук
Начало > Новини > Спорт > КУБРАТ ПУЛЕВ ПРОГОВОРИ ЗА ПРОВАЛЕНИЯ МАЧ И КОНТУЗИЯТА

КУБРАТ ПУЛЕВ ПРОГОВОРИ ЗА ПРОВАЛЕНИЯ МАЧ И КОНТУЗИЯТА

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев проговори за първи път след като стана ясно, че заради контузия няма да се проведе мачът между него и Антъни Джошуа. Ето какво заяви той:

„Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна на мача между мен и Антъни Джошуа за световната титла ви е изненадала.
Не ми бе лесно да взема това решение! Знам, че на мое място почти всеки друг би избрал да се качи на ринга в Кардиф въпреки всичко и да прибере няколко милиона.
Всеки друг, но не и аз!
В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в битка за да я спечели. Разбрал съм, че независимо от превратностите на живота човек не бива да изневерява на своите убеждения.
Антъни Джошуа трябва да защитава световните титли срещу здрав съперник и аз се радвам, че той вече има такъв.
Аз оставам още по жаден за тази битка и смятам, че е само въпрос на време. Именно подобни предизвикателства карат сърцето ми да бие силно и да усещам че съм истински жив. В период от една седмица опитахме всичко за да оздравим контузията, но всяко нещо си иска своето.
Приемам го, като знак. Щом Бог така е решил, значи така е трябвало да стане. Все така ще бъда себе и няма да предам принципите си. Няколко милиона повече няма да ме направят нито по-богат, нито по-щастлив.
Моето богатство е безрезервната обич на българския народ, от който винаги черпя сила и вдъхновение и който ми дава смисъл на всичко което правя!
Благодаря от сърце на всички българи за вярата и подкрепата! Те значат много за мен!
Продължаваме напред! „

Top