Вие сте тук
Начало > Новини > Спорт > УВОЛНИХА КЕЧИСТ ЗАРАДИ ИЗНАСИЛВАНЕ

УВОЛНИХА КЕЧИСТ ЗАРАДИ ИЗНАСИЛВАНЕ

Един от най-популярните кечисти Енцо Любовчията беше уволнен от световната федерация, след като бе обвинен в изнасилване. Той е действащ шампион в полутежка категория и се очакваше да се бие на турнира Кралския сблъсък в неделя. Ерик Арнд, както е истинското име на кечиста, е злоупотребил с Филомена Шеахан през октомври. Той примамва момичето в хотелска стая във Финикс. Жертвата искала само да се запознае с Енцо Любовчията, но още с влизането той започва да я задява.

„Казвах му да спре, защото исках първо да го опозная – разказа пред TMZ Шеахан. – Той скъса моята дреха и ме нападна. Отново му обясних да спре, а той рече: „Момиче, ти сериозна ли си? Трябва да се молиш за този х.й. Имам милиони последователи в инстаграм.“ Безброй пъти му казах не, за да спре. В един момент ми хвана ръцете, грабна ме отзад и започна да прави секс. След това ме вдигна и ме пренесе в спалнята. Плачех, молех му се. Казвах – спри, не искам да го правим. Когато стигнахме до спалнята, той ме натисна, а аз си ударих главата. Загубих съзнание. Не помня за колко време. Когато се събудих, продължаваше да прави секс с мен. Главата ме болеше. Виках да се махне, но Енцо не спираше.“

Няколко дни след акта Филомена се оплакала в полицията. Тя добави в туитър, че след унижението е била в психиатрична клиника за 45 дни.

Обвиненията на Шеахан бяха поставени под съмнение от неин приятел, който излезе с видео в youtube. В него са показани съобщения, на които Филомена се хвали, че е правила секс, след като е вземала кокаин. Във въпросния диалог тя добавя, че в момента лежи в леглото до известен кечист, пише „България днес“.

Енцо имаше романтична заигравка с най-едрата кечистка в световната федерация, 85-килограмовата Ная Джакс. Той отрича изнасилването.

Top