Вие сте тук
Начало > Новини > Спорт > ВРАТАРЯТ НА „ЛЕВСКИ“ ПОЕМА МИКРОФОНА

ВРАТАРЯТ НА „ЛЕВСКИ“ ПОЕМА МИКРОФОНА

Вратарят на „Левски“ и националния отбор Божидар Митрев се гласи за певец. Стражът на сините има заложби, наследени по семейна линия. Баща му е саксофонист, а брат му свири на китара.

Дори като малък татко му го бутал към музиката, но Божката имал влечение единствено към топката. 30-годишният врат все още има доста футбол пред себе си, но явно вече му се върти в главата с какво да се занимава след като окичи обувките на пирона.

„Имам един приятел, който държи студио, често ме кара да запишем някоя песен. И на мен ми се е искало просто да се чуя как звуча отстрани“, споделя футболистът, който доста прилично докарва популярни парчета – от тези на Васил Найденов, та чак до Роби Уилямс.

За негово нещастие обаче животът му извън футбола към момента не върви добре. От известно време вратарят е разделен със съпругата си Десислава, пише „Уикенд“. Двамата бяха заедно повече от десет години и имат син, но любовта им явно е увяхнала с времето. Въпреки че пазят добри отношения, разпадането на семейството все още тежко мъчи футболиста.

Top