Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > БЪЛГАРКА Е НАЙ-КРАСИВАТА В ЕВРОПА

БЪЛГАРКА Е НАЙ-КРАСИВАТА В ЕВРОПА

Забравете новата Мис България Тамара Георгиева! Мрежата ври и кипи от интерес към друго момиче, което ще се окаже любимка на всички. Това е Лидия Иванова, коронясана за най-красива жена в цяла Европа.
Бдителни любители на женската красота припомниха за конкурса, проведен в Ню Йорк през 2015, но хубавицата едва сега става суперпопулярна в родната си България. Става въпрос за Лидия Иванова, която е избрана за най-красива европейка.
„Това е истинска миска! Това е истинска българка!“ – категорични са коментаторите в мрежата, които са категорични, че не може да става и дума за сравнение между Лили и новата Мис България.

Лидия живее в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е родом от София и още от съвсем малка се носи по модните подиуми. Преди две години журито на престижния конкурс Miss Europe Global единодушно я обявява за най-хубавата жена на Стария континент. Въпреки признанието Иванова изобщо не е разпознаваемо лице у нас дори за най-претендиращите познавачи на женската красота.

По време на събитието, което е под егидата на ЮНЕСКО и каузата му е изцяло благотворителна – за подпомагане образованието на деца от Третия свят, блондинката се представя с народна носия от Пиринския край. Облеклото очаквано трогва мнозина и на младата жена дори не са нужни разголени рокли или бански костюми, за да впечатли някого. Лидия има и друго отличие – тя е втора по красота в друга надпревара – „Мис Българка в САЩ-2015“, състоял се в Чикаго, пише „България днес“.

„Как е възможно за хубавите българки да не се говори? Защо в конкурса „Мис България“ винаги се избират неподходящи лица и кога ще има достойни претендентки за титлата?“, дивят се в социалните мрежи потребители, които сравняват Лидия Иванова с последната ни Мис Тамара Георгиева.

Top