Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > ФРИЗЬОРЪТ НА ПЪРВАТА ДАМА СМАЯ С УНИКАЛНО ШОУ

ФРИЗЬОРЪТ НА ПЪРВАТА ДАМА СМАЯ С УНИКАЛНО ШОУ

Огнено шоу, пера в косите и ексцентрични прически в стил Мулен Руж бяха само малка част от изненадите, с които коафьорите Петя Цветкова, Ивайло Колев и Любен Николов накараха гостите в Carrusel Club буквално да онемеят.
Причината за всичко това бе представянето на луксозния крем за коса Еlla от Mi Amante Professional, за който всички говорят още от появяването му през месец август. „Mi Amante” (Моят любовник – в превод от испански) е съвършена комбинация от регенеративни елементи с висока концентрация, без съдържание на парабени. Продуктът е подходящ за всеки тип коса – от права до къдрава; от тънка до плътна; от естествена до платинено руса.

За да покаже нагледно как „Mi Amante Professional” може да бъде използвана по няколко различни начина за стилизиране, Любен Николов зарадва гостите на събитието с няколко минутен спектакъл, като акцент в косите на моделите бяха актуалните за този сезон пера.

По този начин коафьорът на Първата дама и носителят на приза „Фризьорско шоу” на Първите фризьорски оскари на Christian Of Roma – You Are The First – за пореден път затвърди името си на професионалист, за когото няма невъзможни неща.

dsf

В типичния си екстравагантен и винаги разбиващ стериотипите стил Ивайло Колев и носителят на наградата „Фризьор на годината” – пренесе директно Мулен Руж в Carrusel Club.  На сцената видяхме преобразените и неузнаваеми след намесата на Ивайло: Светлана Василева, Даниела Арнаут и Нора Недкова.

Eдинствената дама, с която Ивайло Колев и Любен Николов си поделиха сцената, бе Петя Цветкова. С над 19 години практика в коафьорството, с интерактивното си шоу Петя показа как Mi Amante Professional може да бъде да превърне и обикновеното момиче в принцеса.

Официалното представянето на марката Еlla от Mi Amante, в Carrusel Club, уважиха редица обществени личности, посланици, както и едни от най-големите звезди от родния шоубизнес.  Събитието се състоя с любезното съдействие на: Carrusel Club, MAGAMA, HELL, Dodge, Christian Of Roma, Бор Чвор, Princess, Events and Décor Diamanti.
Водещи на събитието: Гери Дончева и Станимир Хасърджиев. Режисьор и сценограф на шоуто бе Иво Кръстев. Пиар агенция на събитието – Евелина Спасова и Полина Цветанова от P.O Communication

Top