Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > НЯКОЛКО ЛЕСНИ ТРИКА ЗА СТРАХОТНА КОЖА

НЯКОЛКО ЛЕСНИ ТРИКА ЗА СТРАХОТНА КОЖА

Danuta Mieloch привлече едни от най-известните имена в козметичния бранш в Манхатън с откриването на новия си салон в Ню Йорк.

Вижте нейните съвети как да поддържаме кожата си в 5 лесни стъпки:

1. Удвоете почистването

Опитайте се да третирате кожата си още от момента, в който се приберете вкъщи – също както миете ръцете си. ‘Прецизното почистване за мен е религия’ – казва Danuta, препоръчвайки масаж с лек почистващ ефект, който да премахне замърсяването и да освободи напрежението чрез докосване. ‘Почистете с топла, влажна кърпа’ – съветва тя.

2. Обърнете внимание на ексфолирането

‘Това е основната подготвителна стъпка към всичко, което следва’, настоява Danuta. Според нея трябва да заложим на кремообразуващ тоник, съдържащ млечна и салицилова киселина. ‘Прилагам го с памучен тампон, за да увелича циркулацията’, казва тя.

3. Подхранване

Важно е да дадете не кожата си концентрирани съставки за подхранване, които винаги са нужни, съветва Danuta. За да помогнете за изграждането на колаген и активни антиоксиданти, тя препоръчва серум с витамини А и С, който да третира дехидратацията.

4. Уважавайте връзката между ума и тялото

Последната стъпка в ритуала няма нищо общо с козметичните препарати. ‘Най-важното е, че трябва да управлявате времето, което прекарвате с технологиите’, казва известната козметичка. ‘Опитайте да не слагате мобилния си телефон до главата през нощта и най-добре го оставете в другата стая. Това е най-вредното нещо за кожата, което може да си причините сами’, добавя тя.

5 ГРЕШНИ ЗАКУСКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

източник: teenproblem.net

Top