Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТАЗИ ПЕВИЦА Е НА 71 ГОДИНИ, НО БИЕ ПО ВИЗИЯ МЛАДИТЕ ЧАЛГАРКИ

ТАЗИ ПЕВИЦА Е НА 71 ГОДИНИ, НО БИЕ ПО ВИЗИЯ МЛАДИТЕ ЧАЛГАРКИ

От всички младолики дами, които сме ви показвали, тази вероятно е най-изумителната. Ажда Пекан е турска изпълнителка и е на … 71 години! Можете ли да повярвате? Тя е известна сред феновете си с прякора ‘Superstar’, започнала е кариерата си като актриса, а преди години е представяла страната си на конкурса „Евровизия“.

Русата красавица има излъчването и визията на поне 30 години по-млада дама. „Винаги следя внимателно с какво се храня. Не мога да кажа обаче, че се ограничавам. Много обичам кебап и риба”, споделя звездата. Пекан споделя още, че редовно спортува и признава, че е използвала помощта на пластичната хирургия. Тя е уголемила бюста си и често посещава антиейдж СПА курорти в Швейцария. „Ходя много пеша и пия много вода.

Не мога да си представя живота без вода. Сутрин задължително изпивам микс от джинджифил, лимон и мед в голяма чаша с вода. Винаги се грижа за тялото си и много внимавам. Генетиката и спорта за мен са изключително важни.“ – допълва тя, цитирана от novini.bg. Въпреки напредналата й възраст Аджа планира съвсем скоро да стане майка. Тя вече се е консултирала с лекари от Америка и Индия, относно възможностите за изкуствено оплождане.

Top