Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА ВЪВ ВАРНА

ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА ВЪВ ВАРНА

Трескава подготовка кипи около организацията на десетото юбилейно издание на Фестивала на Модата и Красотата 2017. Събитието ще се проведе на 15 и 16 юни в лятната градина на SKYFALL  – хотел Интернационал в к.к.Златни пясъци, където се очаква да присъстват над 400 гости.

Екипът на агенция Vip Fashion Group  – продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела Кирова – МИС БЪЛГАРИЯ 2016. В събитието ще вземат участие най–добрите модели на морската ни столица, сред които и специалният гост на формата – носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011г – Ива Атанасова.

В първата вечер на модния форум началото ще бъде поставено с най-актуалното от модата за деца на верига магазини FIOLA. В програмата на вечерта ще бъдат показани  и най-новите колекции на марките: EVANTI FASHION HOUSE, WOLF WALLEY, бутикови обувки с марка SARA PEN, маркови часовници от REACTION,  дизайнерски тоалети на модните къщи – BANDEROL и TIANDA, както и булчински рокли на бутиците –  АЛЕГРА и ANABEL.  Гостите ще се докоснат и до неповторимите аромати  с марка – NISHANE, както и до продуктите от серията GOLD COLLAGEN.

По време на втората вечер ценителите на модата и красотата ще наблюдават актуалните колекции на  модните къщи – VETEIDA, PURPLE 17,  АР КЕ, DONITA’S и БУЛТЕКС 99, обувки с марка SARA PEN, маркови часовници от REACTION, дизайнерски тоалети на MIRA VISION и колекции булчински рокли на СВАТБЕН ЦЕНТЪР, ВЕРСАЙ и  ХРИСТО ЧУЧЕВ ДИЗАЙН.

Акцента на събитивто ще бъде представянето на екстравагнтни бански костюми, създадени от  певицата – дизайнер ЕСИЛ ДЮРАН. По време на тяхното представяне, гостите ще се насладят и на няколко от последните хитове на звездата.

Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на модния форум са Боби Решовски и Веселин Тончев.

ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА и КРАСОТАТА 2017 ще се проведе с подкрепата на МОЛ ВАРНА, CORSET, CANTI, АЛКАЛНА ВОДА АДВА И АРГИЩ ПАЛАС.


Top