Вие сте тук
Начало > Шоу > АЛИСИЯ СТАВА ВОДЕЩ НА „ЗАД КУЛИСИТЕ“

АЛИСИЯ СТАВА ВОДЕЩ НА „ЗАД КУЛИСИТЕ“

Алисия ще разкрие любопитни факти за актуалния си проект „Мой“ по напълно нетрадиционен начин на 28 февруари (неделя) от 19.00 часа в предаването „Зад кулисите“ по FEN TV. Звездата ще влезе в ролята на водеща и ще представи всички интересни моменти от снимачната площадка на клипа, който от две седмици е в ефира на телевизията. Този път топпевицата ще задава въпросите!

Освен взимането на интервюта, заснемането на видеото предложило на атрактивната певица и друго огромно изпитание. Наложило й се да влезе във вана с ледена вода, за да се получат най-ефектните кадри. Тези и други интересни моменти ще можете да видите в мейкинга на клипа „Мой“ в  предаването „Зад кулисите“.

Видеото на Алисия вече има над милион гледания в официалния YouTube канал на медията и в продължение на две седмици оглавява класацията на vbox7, а за краткото време успя да се превърне в любим на феновете.

Не пропускайте новия брой на предаването „Зад кулисите“ и мейкинга към най-новото видео на Алисия – „Мой“ на 28 февруари (неделя) от 19.00 часа само по FEN TV.

 

Top
>