Вие сте тук
Начало > Шоу > ДРЪЗКИТЕ СПРЯХА УСТРЕМА НА СИЛНИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ДРЪЗКИТЕ СПРЯХА УСТРЕМА НА СИЛНИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

дръзки

Племето на Дръзките спря победоносния поход на Силните по време на втория номинационен сблъсък в “Игри на волята” тази седмица. Сините изпратиха съперниците си на племенен съвет, където Зелените избраха европейския шампион по вдигане на тежести Ангел Русев и младата студентка Миряна Иванова да се борят за оставането си в играта.

дръзки

Зрелищната игра противопостави всички участници в индивидуални двубои на чисто новите рингове – Октагонът и Паркур рингът. Бизнесменът и капитан на Силните Раду Шуляк взе предимство за своето племе още в началото на битката, но редица неразбирателства и грешна стратегия попречиха на Зелените да постигнат рекордна пета победа в надпреварата. Дръзките надделяха с краен резултат от 8:2 точки и изпратиха опонентите си на номинационен съвет.

АНГЕЛ КЪМ СИЛВИЯ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“: ГОЛЯМА ПАЛАВНИЦА СИ!

Срещата с водещата Ралица Паскалева край огъня показа първи пукнатини и признаци за несъгласие между обитателите на Резиденцията, а гласовете за изгонване бяха разпределени между тежкоатлета Ангел Русев и младата студентка Миряна Иванова.

Утре в хитовото риалити предстоят първите елиминационни битки. Избраниците на Гордите и Силните ще се борят за своето оставане в състезанието, а един от тях ще напусне земите на Дивия север завинаги.

Top
>