Вие сте тук
Начало > Любопитно > 10 СИГНАЛА, ЧЕ НЯМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ

10 СИГНАЛА, ЧЕ НЯМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ

love

Нормално е да се притесняваш и в даден момент да се съмняваш във верността на партньора си. Дори ако това е напълно неоправдано и връзката ви е стабилна, винаги може да се прокрадне някакъв момент на съмнение по някакъв повод. Но като цяло, ако неговото поведение отговаря ан всички изредени сигнали по-долу, то значи няма от какво да се притесняваш.

1. Той не е егоист. В много от случаите изневярата е егоизъм. Ако той е човек, на когото може да разчиташ напълно, който ще отмени всичките си планове, ккогато имаш най-голяма нужда от него, то най-вероятно ще се чувства супер зле, ако изневери.

2. Той е надежден. Ако не е човек, който ненадейно може да изчезне за дни без никакво обяснение и не си го хващала в лъжа, то не е човек, който може да се справи с поддържането на тайна връзка. Да, разбира се, той може да бъде най-големия лъжец на всички времена, но вероятността за това е малка.

5 ЧЕРТИ НА ДОБРИТЕ В ЛЕГЛОТО

3. Той не пази тайни. Ако си го хванала да крие една (или повече) огромна тайна от теб (загубил си е работата и е предпочел да крие това от теб месеци наред), със сигурност е възможно да крие и връзка с друга жена.

4. Той е твърде зает. Между работата, страничните му ангажименти за допълнителни доходи, приятелите, хобитата… той няма една свободна минута, защото в крайна сметка прекарва свободното си време с теб. Освен, ако никога не спи или има способността да се клонира, няма друг начин да ти изневери!

5. Знаеш всичко, което се случва в живота му. Ако си прекалено ревнива и се притесняваш дори от моментите, в които случайно споменава някоя от колежките си в офиса, то най-вероятно нямаш никакво основание за това. Ако има нещо, едва ли той свободно би говорил за тази жена.

6. Той никога не е изневерявал преди. Ако го е правил преди, е много вероятно пак да го направи.

ИСТИНАТА ЗА ШУМНИТЕ И ТИХИТЕ В ЛЕГЛОТО

7. Ти не си му изневерявала. Ако си била хваната в изневяра, много вероятно е партньорът ти „да отвърне на удара“ от възмущение и наранена гордост. Съществуват такъв тип токсични двойки, които правят много ужасни неща помежду си и все пак, въпреки всички трудности, намират начин да останат заедно.

8. Ти не го принуждаваш да го направи. Ако той се чувства така, сякаш нещо му липсва във връзката ви, това може да го анправи уязвим и да се стигне до изневяра. Но ако инвестирате в отношенията си, има комуникация и поставяте другия на първо място, това няма да се случи.

9. Никога не си забелязвала някакви предупредителни знаци. Въпреки, че не са забелязали изневярата, много хора след това осъзнават колко очевидни признаци е имало за това. Ако той се държи резервирано и подозрително или ако постоянно крие телефона си от теб, то обърни внимание на тези знаци.

10. Имате здравословен сексуален живот. Има много причини сексуалният ви живот да има и спадове, но ако е редовен, то едва ли партньорът ти може да се впусне в секс маратон първо с теб и след това да избяга на другото място за втори такъв. Или поне предпочитаме да вярваме, че не може.

ЕТО КАК ДА СТИГНЕТЕ ДО РАЗТЪРСВАЩ ОРГАЗЪМ

Top
>