Вие сте тук
Начало > FAMOUS > 100 КИЛА ЩЕ ПОДПИРА СВЛАЧИЩАТА

100 КИЛА ЩЕ ПОДПИРА СВЛАЧИЩАТА

100-КИЛА-КИЛАТА

Рапърът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, който завърши средното си образование на 35, ще се бори със замърсяването на околната среда и свлачищата.

Музикантът ще записва висше образование, но още е в тежка дилема към каква специалност точно да се насочи. За момента най-голям интерес у него предизвиква екологията.

„Следя картината в държавата. Искам да се занимавам с това, което е индикатор за чист живот – дървета, почви, води. Виждате със свлачищата какво става,  в реката бяха открили хладилници и какво ли не… Харчим водата за всичко, мием си зъбите, а тя тече… ами спрете я просто“, споделя Явор.

100 КИЛА НАЙ-НАКРАЯ СИ Я ПОКАЗА 

Иначе 100 Кила е толкова горд от факта, че миналата година най-накрая сес доби с тапия за средно образование, че я носи навсякъде със себе си, пише Галерия. Дори има идея да я ламинира и да я пусне като ланец на гърдите си.

Той вече издига образованието на такава висота, чес поред него в скоро време без диплома човек няма да може да кара кола или да гласува.

Иначе най-новите творчески планове на рапъра са свързани с радио Варна, с което музикантът води и преговори за водещ на предаване в събота вечер.

Top
>