Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > 24-ГОДИШНАТА ЕЛВИРА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ Е ОЩЕ ДЕВСТВЕНА

24-ГОДИШНАТА ЕЛВИРА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ Е ОЩЕ ДЕВСТВЕНА

елвира далакова elvira dalakova

Елвира от „Ергенът“ е на 24 години, но направи едно изключително смело откровение, което трогна доста момичета. В женски разговор тя призна, че все още не е открила мъжа, на когото да се отдаде физически. С една дума – девствена е!

Профилът ѝ в Instagram нарасна за минути с над 200 нови последователи, след като Елвира заяви в национален ефир, че чака своя принц на бял кон. Докато част от момичетата в „Ергенът“ са свършили още на 16 години тази работа, то тя предизвика истинска буря от емоции.

РУСКИНЯТА КАПИТОНОВА СИ СМЕНИ ЛИЦЕТО СЛЕД „ЕРГЕНЪТ“

Елвира призна, че се е притеснявала да признае този факт за себе си, но всички са на едно мнение – тя е смела и има принципи, които доста (плеймейтки) не познават.

„Да признаеш нещо толкова лично си беше едно предизвикателство, пред което се изправих за първи път. Когато се повдигна тази тема, честно казано ми идваше да се гмурна в басейна и да не изляза повече или пък да избягам, но не! Това беше игра на воля, игра на смелост и знаех, че трябва да запазя спокойствие“, пише в Instagram Елвира, която продържи открито темата и в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Elvira_Ергенът (@elvidalakova)

Е, Виктор Стоянов имаше шанс да поговори също с брюнетката, която не му разкри малката си тайна, но пък той ѝ подари роза, оценявайки нейната миловидност. Нещо ни кара да мислим, че и сам е усетил за какво става дума.

„Никога преди не бях изпитвала толкова много емоции, за толкова кратко време! Чувствах се като на въртележка, точно от онези на които обожавах да се въртя като дете!“, споделя още 24-годишната.

С КОГО АЛЕКСАНДРА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ Е НА РОМАНТИЧНА ПОЧИВКА ВЪВ ФРАНЦИЯ

Всички обаче са на едно мнение в нета – Елвира е смела и трябва да бъде за пример на всички момичета, които бързат да правят секс с неподходящи момчета, а после потъват от срам, защото осъзнават, че са направили грешка.

Top
>