Вие сте тук
Начало > Любопитно > 26-ГОДИШЕН ЗДРАВЕНЯК СЕ СНИМА ГОЛ С БАЩА СИ И ИЗКАРВА ЛУДИ ПАРИ ОТ ONLYFANS

26-ГОДИШЕН ЗДРАВЕНЯК СЕ СНИМА ГОЛ С БАЩА СИ И ИЗКАРВА ЛУДИ ПАРИ ОТ ONLYFANS

Джейк Хърберт гол

Млад мъж от Великобритания прави истинско състояние от голи снимки в OnlyFans, на които присъства и баща му. Джейк Хърберт не е смятал да става OnlyFans звезда, но негови голи снимки плъзва случайно в интернет. Първоначално започнал да работи в ресторант като сервитьор, но с една подробност – обслужващият персонал не носи никакви дрехи.

Физиката му е впечатлила част от гостите, които го щракнали и разпространили негови снимки в нета. В един момент започнали да валят десетки предложения за още негови голи снимки и клипчета, които да изпраща на непознати. „Отговарях им „Да“, но ако ми платят“, казва Джейк пред Би Би Си.

26-годишният Джейк научава за OnlyFans и решава да се впусне в приключението. Младият мъж изкарвал между 8 и 9 хил. долара в началото, но приходите станали още по-големи, когато бащата на Джейк се присъединил. Здравенякът започнал да публикува снимки на него и баща му, но само без тениски. Нищо скандално и неприлично. Интересът скочил двойно и потребителите започнали да искат още.

Джейк разговарял с баща си и успял да го убеди, че трябва да направят нещо супер щуро, за да изкарат повече пари. „Тате, трябва просто да изкарваме повече пари, а не да правим нещо конкретно“, казал Джейк на баща си, пишат от LadBible. Потребители смятат, че между двамата няма никаква роднинска връзка, но Джейк твърди, че са наистина баща и син.

Бащата на Джейк все пак склонява и се впуска в безумната идея на сина си, отбелязва. vbox7. Голите кадри на баща и син им носят близо 40 хил. долара месечно. 26-годишният казва, че не дава много пари на баща си, но това не било проблем. Бащата на Джейк е водопроводчик и продължава да работи в сферата, но си докарва и малко допълнителни приходи вече. Джейк твърди, че двамата не се гледат, а просто се събличат, правят снимката и приключват.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jake Herbert (@mrjakeherbert)

Top
>